ro | en

Mindbit Mail Filter este un sistem de protecţie împotriva email-urilor nesolicitate sau potenţial dăunătoare. Trăsăturile cheie sunt uşurinţa în instalare şi în integrarea cu sisteme de email deja existente, interfaţa uşor de utilizat şi arhitectura modulară care aduce un maxim de flexibilitate.

LiSA este un sistem de comutare în software a pachetelor la OSI Layer 2, bazat pe kernelul Linux. Scopul proiectului este de a implementa cât mai multe dintre funcţionalităţile unui Layer 2 Switch avansat folosind o arhitectură PC standard.

libjssql este o bibliotecă utilitară pentru SpiderMonkey, popularul motor JavaScript (cunoscut și ca mozjs sau libmozjs). Proiectul își propune să realizeze un API SQL generic pentru JavaScript, similar pe cât posibil cu JDBC.

Mipanel este un sistem integrat de administrare a serverelor web, care permite gestionarea unitară a tuturor serviciilor: HTTP, SMTP/POP/IMAP, DNS, FTP, baze de date etc. Sistemul este proiectat având în prim-plan securitatea, performanţa şi posibilitatea distribuirii resurselor pe mai multe servere.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!